Wedflix - Logo PNG

Bart & Gerlin

Bart & Gerlin

Photoshoot op de Holterberg!

Samen met Marjoly van Marjoly Fotografie gingen we die dag richting Wierden. Hier begon de dag voor Bart & Gerlin. Een mooie zonnige dag lag er in het verschiet, maar eerst moesten ze zich nog klaarmaken. Na de first-look gingen we foto’s en beelden maken op de Holterberg. Deze stond op dat moment mooi in bloei, wat voor toffe beelden zorgde.

De ceremonie was bij de Zandstuve in Den Ham. Bij deze toplocatie wordt altijd alles tot in de puntjes geregeld. Denk hierbij aan de ceremonie, borrel, diner en avondfeest. Het bruidspaar wilde ook graag trouwen in de kerk en wilde dit in de avond doen. Voordeel hiervan is dat alle avondgasten ook kunnen aansluiten zodat de kerk goed gevuld is.

Na de avonddienst was het feest in de Zandstuve, maar eerst wat stukjes inclusief de kleine same-day-edit die ik tijdens het diner al had gemaakt. En toen konden de voetjes van de vloer!

Mijn dag zat erop! De grote film kregen ze later, maar Bart & Gerlin konden alvast de dagen na hun bruiloft genieten van de kleine trouwclip. Een top dag!

Bruidspaar

Bart & Gerlin

Datum

6 September 2019

Pakket

Premium Pakket

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie datum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!