Wedflix - Logo PNG

Daniël & Renée

Daniël & Renée

Feest bij de Twentse Bierbrouwerij!

Deze leuke dag begon in Vriezenveen. Op nog geen 5 minuten afstand van elkaar begonnen deze ochtend alle voorbereidingen. De leerlingen van de klas van Daniëlle kwamen deze ochtend ook even kijken hoe alles ging. Ze waren bij de first look van het bruidspaar en hadden confetti meegenomen. Confetti is altijd goed!

Na deze leuke momenten gingen we foto’s en mooie beelden maken in de buurt van Vriezenveen. Toen door naar de locatie waar we verder de hele dag zouden blijven.

Ik was zelf nog nooit bij de Twentse Bierbrouwerij geweest, maar wat een gave locatie is dat zeg! De ceremonie was boven in een mooie industriële ruimte. Leuk detail dat je overal dingen van de brouwerij tegen komt. Na het ja-woord ging iedereen naar beneden voor de borrel het taart aansnijden. Een super relaxte sfeer.

Tijdens het diner ging ik alvast aan de slag met de kleine same-day-edit die die avond op het scherm vertoond zou worden. Ondertussen werd er natuurlijk ook nog af en toe gefilmd. Na het diner kwamen alle gasten binnen en was het tijd voor de stukjes en de kleine same-day-edit. Na dit alles begon de avond met de openingsdans van het bruidspaar waarna het feest helemaal aan was! Na de laatste beelden te hebben geschoten zat ik mijn taak erop. Natuurlijk niet voordat ik een speciaal biertje had geproefd van de Twentse Bierbrouwerij. De korte film was af, de weken erna volgende de complete trouwfilm waarin alle hoogtepunten voorbij kwamen.

Bruidspaar

Daniël & Renée

Datum

15 Oktober 2021

Pakket

Premium Pakket

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie datum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!