Wedflix - Logo PNG

Alexander & Emmely

Alexander & Emmely

Een zonnige trouwdag op Landgoed Singraven

Op 16 september 2023 zeiden Alexander & Emmely JA tegen elkaar! Lees hieronder hoe hun dag verliep en bekijk de trouwfilm!

Een relaxte ochtend

In de ochtend van 16 september reed ik naar hotel Hotel De Wiemsel in Ootmarsum. Hier maakte Alexander met zijn beste vrienden zich klaar voor de grote dag. Na de eerste beelden te hebben geschoten, snel de auto in richting Geesteren naar de plek waar Emmely was. Hier kwam ik binnen in een volle woonkamer waar Emmely samen met familie en vrienden zich aan het voorbereiden waren. 

En toen kwam de first look! Voor het ouderlijk huis stond Alexander, omringd door vrienden en familie, vol verwachting te wachten op zijn stralende bruid. Dit is altijd een geweldig moment! Wat een geweldige start van een onvergetelijke dag!

De ceremonie bij landgoed Singraven

Maar liefst 183 daggasten stonden te wachten toen Alexander & Emmely in stijl arriveerden met de trouwauto. 183 Gasten betekent dus ook 183 stoelen bij de ceremonie. En wat zag dat er gaaf uit! Om het extra bijzonder te maken, werden de Amsterdamse gasten getrakteerd op verfrissende Heineken biertjes, terwijl de Twentse gasten konden genieten van een Grolsch biertje. Hoe leuk is dat!

Onder muzikale begeleiding van Lace kwamen Alexander en Emmely aan bij de ceremonie. De ceremonie kon beginnen! Trouwambtenaar Annet van Liefdevieren mocht deze leuke ceremonie begeleiden.

Na de ceremonie was het tijd voor borrels! In de tuin van Singraven stond een grote tent waar lekker geborreld en gegeten werd. Ook konden de stukjes van vrienden en familie niet ontbreken. Echt een toffe sfeer!

Feest!

‘S avonds was het tijd voor feest! Met een unieke dresscode “Summer goes Babylon” voor in de avond kon het feest beginnen! Na de openingsdans stond de dansvloer gelijk vol en was het feest aan! Voor mij was het uiteindelijk tijd om huiswaarts te keren, maar wat een onvergetelijke dag was dit!

Alexander & Emmely kozen het premium trouwfilm pakket. Op de dag zelf kregen ze een korte same-day-edit van de dag. De grote trouwfilm bracht ik op een later moment bij het bruidspaar thuis! Check hieronder de trouwfilm van Alexander & Emmely.

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie trouwdatum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!