Wedflix - Logo PNG

Brian & Lisanne

Brian & Lisanne

Een kickoff op je bruiloft

De dag begon met een regenboog! Dat moest wel geluk brengen voor Brian & Lisanne. Beide waren druk bezig met de voorbereidingen voor hun grote dag. De zon brak tijdens de first look ineens door de wolken heen. Alsof het zo moest zijn! 

De ceremonie

Alle dag gasten kwam aan met een grote dubbeldekker bus. Deze zag ik van de verte al aankomen, dus kon ik er met de drone mooi achteraan vliegen. Toffe beelden!

De ceremonie was bij het Rheins in Enter onder de hooiberg. Een toffe locatie om elkaar het JA-woord te zeggen. Na de ceremonie werd de champagne gesabreerd en kon het borrelen beginnen. Uiteraard moest het bruidsboeket ook nog gegooid worden! 

De Kickoff!

In de avond kwamen alle gasten bij Zaal Dijk waar het grote feest kon beginnen. Maar het bruidspaar was nergens te bekennen. Ineens gingen alle lichten uit en werd de same-day-edit getoond op het grote scherm. Iedereen werd meegenomen in de dag van Brian & Lisanne. Na de same-day-edit kwam het bruidspaar op onder een luid applaus. Hoe gaaf! Het feest kon beginnen! 

Brian & Lisanne kozen het premium trouwfilm pakket. De grote trouwfilm bracht ik op een later moment bij het bruidspaar thuis!

Check hieronder de trouwfilm van Brian & Lisanne!

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie trouwdatum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!