Wedflix - Logo PNG

Eelco & Dorien

Eelco & Dorien

Een bruiloft op het strand!

Een bruiloft op het strand was voor Eelco & Dorien dé ultieme droom. Deze droom werd dit jaar op 24 april 2022 werkelijkheid. Een perfecte locatie voor een top bruiloft! Ik had nog nooit een bruiloft op het strand gefilmd, dus voor mij was het ook een unieke ervaring!

De voorbereidingen in de ochtend

Vroeg in de ochtend reed ik al richting Castricum. Dit keer niet met een tas met zwemkleding, maar een tas vol met camera’s en andere apparatuur. Eelco & Dorien waren zich aan het voorbereiden bij  Hotel het Oude Raadhuis in Castricum. Een mooi oud karakteriek hotel waarbij ze beide 2 aparte kamers hadden gehuurd. Een jongens en een meisjes kamer. De dag draaide namelijk om het hele gezin, de kinderen stonden óók in het middelpunt. 

Na de first-look buiten gingen we samen met fotograaf Jisca op pad naar de duinen. Daar gingen we mooie beelden maken van het gezin met kinderen. Ook reden ze die dag in een gaaf oud Volkswagen busje. Daarvan moest ik natuurlijk ook een drone beeld van maken.

De ceremonie kon bijna beginnen

Ondertussen verzamelden de daggasten al aan het strand bij Castricum aan Zee, nog niet wetende hoe het bruidspaar eruit zag. Iedereen nam plaats bij het strand, waarna Eelco & Dorien één voor één aankwamen bij de ceremonie. De ceremonie kon beginnen!

De muziek op de ceremonie werd begeleid door harpiste Mechteld Karlien, wat een unieke toevoeging was. Het bruidspaar zei ja tegen elkaar, waarna de ringen werden uitgewisseld en de trouwakte werd getekend. Ook de kinderen van het bruidspaar mochten een handtekening zetten op de akte, want zij hoorden er natuurlijk ook bij!

Lasergamen.. op het strand!

De ceremonie was voorbij, dus was het tijd voor feest en activiteiten! Het bruidspaar had laserguns geregeld, dus het was tijd voor een potje lasergamen op het strand. Zelfs de ouders van de kinderen moesten eraan geloven! In de avond genoten alle gasten van een heerlijk diner bij Club Zand, waar ook de rest van de avond het feest was. Als afsluiter kwam singer-songwriter Rose Marin nog langs om het avondfeest te begeleiden met muziek.

Het was voor mij tijd om naar huis te gaan. Met schoenen vol met zand liep ik weer richting de auto. Wat een gave dag was dit!

Eelco & Dorien kozen het premium trouwfilm pakket. Op de dag zelf kregen ze een korte same-day-edit van de dag. De grote trouwfilm bracht ik op een later moment bij het bruidspaar thuis. Check hieronder de trouwfilm van Eelco & Dorien!

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie trouwdatum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!