Wedflix - Logo PNG

Hugo & Emily

Hugo & Emily

Een bruiloft bij een bierbrouwerij

9 juli 2022, een datum om nooit meer te vergeten voor Hugo & Emily. De hele week waren de weersvoorspellingen niet al te best voor die dag. Maar op de dag zelf, alleen maar zon! Hoe perfect!

De voorbereidingen in de ochtend

In de ochtend waren Hugo & Emily op 5 minuten afstand van elkaar bezig met de voorbereidingen van hun huwelijk. Hugo was er klaar voor! Samen met hun dochter en hond wachtte Hugo op Emily voor de first look achterin de tuin, samen met vrienden en familie. Eindelijk was het moment daar dat ze elkaar voor het eerst zagen. Niet iedereen hield het droog tijdens de first look.

Een buitenceremonie bij de bierbrouwerij

De ceremonie was bij de Twentse Bierbrouwerij. Een unieke locatie waar prachtig buiten getrouwd kan worden. Alle vrienden en familie stonden het bruidspaar buiten op te wachten. Dit zijn altijd super leuke en spontane momenten waar ik als videograaf altijd heel blij van word!

Na de ceremonie was het borreltijd. In relaxte sfeer werd de taart aangesneden, werden er familiefoto’s gemaakt en als klap op de vuurpijl het bruidsboeket in de lucht gegooid én gevangen! Dit was echt een topdag!

Tijd om de film te monteren

Hugo & Emily kozen het standaard trouwfilm pakket. Daarom was het voor mij tijd om rond 17:00 te stoppen met filmen en bezig te gaan met de trouwfilm. Tegen 20:30 was de trouwfilm klaar en werd de film op het grote scherm afgespeeld. Toch altijd weer benieuwd naar de reactie van het bruidspaar en de gasten. De première van de trouwfilm was een succes!

Check hieronder de trouwfilm van Hugo & Emily

Bruidspaar

Hugo & Emily

Datum

9 juli 2022

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie trouwdatum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!