Wedflix - Logo PNG

Jeroen & Irene

Jeroen & Irene

Een bruiloft aan het water

Jeroen & Irene twijfelden heel erg of een videogaaf wel wat voor hun was of niet. Ze dachten: ‘een fotograaf én een videograaf? Is dat niet teveel ‘paparazzi’?’. Achteraf gezien waren ze erg blij dat ze een blijvende herinnering hebben van hun grote dag! Lees hieronder hoe hun dag ging.

De voorbereidingen in de ochtend

De voorbereidingen begonnen apart van elkaar. Jeroen maakte zich klaar in zijn ouderlijk huis, Irene bij hun eigen huis.  Bij beide was er een hele relaxte sfeer, bij de dames werd er in de ochtend zelfs een wijntje gedronken.

De first look in de achtertuin was erg gaaf om te zien. Jeroen was helemaal onder de indruk hoe Irene eruit zag. Vooral zijn blik toen hij Irene nakeek was goud!

Gelijk door naar de photoshoot locatie. Ondanks dat het niet hun ding was, maakten we toch gave en unieke beelden op de heide. Ook mocht de drone hier niet ontbreken!

De ceremonie in de koepel aan het water kan beginnen

Alle gasten hadden zich verzameld bij de Houtmaat In Hengelo. Onder luid gejuich en overal bellenblaas kwamen Jeroen & Irene bij de locatie aan. Dit zijn altijd leuke momenten om vast te leggen op beeld.

De ceremonie werd gehouden in de koepel van de Houtmaat op het water. Een erg knusse en mooie plek om het JA-woord tegen elkaar te zeggen.

Tijd voor een feestje!

Na de ceremonie was het tijd voor relaxen en feest! Het bruidspaar begon met een openingsdans het avondfeest op een spectaculaire manier! Ze hadden een flinke dans geingestudeerd. Als videograaf kan ik smullen van een goede openingsdans! 

Jeroen & Irene kozen het premium trouwfilm pakket. Op de dag zelf kregen ze een korte same-day-edit van de dag. De grote trouwfilm bracht ik op een later moment bij het bruidspaar thuis!

Check hieronder de film met openingsdans! 

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie trouwdatum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!