Wedflix - Logo PNG

Luuk & Eline

Luuk & Eline

Een festival bruiloft!

Luuk & Eline houden wel van een festival op zijn tijd. Daarom hadden zij bedacht om hun bruiloft in festivalthema te organiseren. En hoe! Wat was het gaaf! Het was een dag om nooit meer te vergeten!

De voorbereidingen in de ochtend

In de ochtend maakten Luuk & Eline zich klaar bij het Fruitpark Hotel & Spa in Ochten. Ieder in hun eigen kamer, maar wel naast elkaar. Voor mij ideaal, want zo kon ik bij beide alles vastleggen voor in de film.

Luuk was al eerder klaar dan Eline (typisch mannending op een bruiloft ;)) en vertrok al richting de trouwlocatie. Even later arriveerde Eline op de trouwlocatie en was het tijd voor de first look. Dit vind ik persoonlijk altijd één van de leukste momenten van de hele dag! Die spanning vooraf en de blijheid op het moment van elkaar zien blijft altijd weer mooi om te zien.  

De (camping)gasten arriveerden

Rond de middag kwamen alle (camping)gasten naar de locatie. Er werd geklingeld met tentstokken, er werden tenten opgebouwd, campers en caravans geparkeerd, luchtbedden opgeblazen.. Waarom? Bijna iedereen bleef na de bruiloft op de camping slapen. Er was een speciaal veldje vrijgemaakt waarop alle gasten bij elkaar hun eigen plekje konden kiezen.  Hoe ontzettend tof en gezellig!

Het (erg overtuigende) JA-woord werd buiten gegeven onder de grote boom, onder muzikale begeleiding van Lara Leaves. Yes! Luuk & Eline zijn getrouwd! 

Party-time!

Yes! Tijd voor een feestje! De taart werd in stukken gesneden, er kwamen stukjes van vrienden en familie, er werd heerlijk gebarbecued en het feest werd met een goede openingsdans geopend. De Rock&Roll band van Eline, DeesieDjoeks, kwam ook nog even langs. Eline gaf nog een persoonlijk optreden weg tijdens het feest. Helemaal uniek! 

Mijn taak zat er alweer op. Tijd om naar huis te gaan. Ik hoorde na de bruiloft dat het feest tot diep in de nacht al zingend doorging rond het kampvuur. Wat een heerlijke sfeer!

Luuk & Eline kozen het premium trouwfilm pakket. Op de dag zelf kregen ze een korte same-day-edit van de dag. De grote trouwfilm bracht ik op een later moment bij het bruidspaar thuis!

Benieuwd naar deze dag? Check hieronder de trouwfilm van Luuk & Eline!

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie trouwdatum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!