Wedflix - Logo PNG

Rutger & Raeven

Rutger & Raeven

Met de bakfiets naar de bruiloft

Zie je het al voor je? Met een bakfiets door de stad naar de plek waar je elkaar het JA-woord gaat zeggen? Rutger & Raeven deden precies dat! Deze Deventenaren in hart en nieren deden de hele bruiloft op hun manier!

De voorbereidingen

Rutger maakte zich deze ochtend klaar bij de winkel waar hij zijn trouwpak had gekocht. Raeven maakte zich klaar in hun eigen huis. Daar kwam Rutger aan met een mooi versierde bakfiets. Het vervoersmiddel dat centraal stond op het bruiloft.

De photoshoot was midden in de stad bij allerlei herkenbare plekken in Deventer. Het stadhuis, de oude straatjes en zelfs bij de lokale stroopwafelkraam werden foto’s en filmbeelden gemaakt. Daarna met het privé pontje over de IJssel, waar alle daggasten stonden te wachten. Hoe uniek!

Ze zeiden JA op de juiste plek!

De ceremonie was bij de Buitensociëteit Deventer, een prachtig aangeklede locatie net buiten Deventer. En dat was nou juist het probleem, het ligt niet in Deventer. Daarom liepen het bruidspaar met alle gasten tijdens de ceremonie naar de stoep van de locatie. Deze stoep ligt namelijk wel nét in Deventer. Hoe goed bedacht!

Edit tijd!

Rutger & Raeven kozen het standaard trouwfilm pakket. Op locatie heb ik met mijn laptop de hele trouwfilm gemonteerd. De première van deze trouwfilm was op de avond van de bruiloft! Onder het genot van een biertje keek ik toe hoe het bruidspaar en alle gasten genoten van de film. Dat geeft altijd weer een kick!

Check hieronder de trouwfilm van Rutger & Raeven

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie trouwdatum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!