Wedflix - Logo PNG

Wouter & Ilona

Wouter & Ilona

Met de boot naar de ceremonie!

Op 14 juli 2023 zeiden Wouter & Ilona JA tegen elkaar! Lees hieronder hoe hun dag verliep!

Een zeer relaxte ochtend

De bruiloft van Wouter & Ilona was geweldig! Het was een thuiswedstrijd, want Wouter en Ilona maakten zich klaar in Rijssen. Altijd handig voor de fotograaf/videograaf, want dat scheelt weer reistijd. Na de first look, waarbij beide elkaar tegelijk voor het eerst zagen, gingen we foto’s maken bij de Sahara in Ommen. Een unieke bosrijke omgeving met natuurlijk.. veel zand!

Ceremonie bij de Houtmaat in Hengelo

In de middag kwamen alle familie en vrienden naar de locatie om het bruidspaar. Het officiële gedeelte kon beginnen. Met een bootje werden Ilona & Wouter naar de ceremonie geroeid. Uiteraard moest dit vastgelegd worden met de drone. De ceremonie kon beginnen! Onder de bomen van de Houtmaat werd de ceremonie gehouden. Het bruidspaar zei volmondig JA tegen elkaar, waarna de ringen werden gebracht door een neefje en nichtje in een miniatuur Rangerover. Tof!

De voetjes van de vloer

‘S avonds was het tijd voor feest! Natuurlijk moest de avond gestart worden met de unieke openingsdans waarbij er zelf bokspringen niet gek genoeg was! Hoe gaaf! Het feest was nu echt aan!

Wouter & Ilona kozen het premium trouwfilm pakket. Op de dag zelf kregen ze een korte same-day-edit van de dag. De grote trouwfilm bracht ik op een later moment bij het bruidspaar thuis! Check hieronder de trouwfilm van Wouter & Ilona

Bruidspaar

Wouter & Ilona

Datum

14 juli 2023

Pakket

Premium Pakket

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie trouwdatum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!