Wedflix - Logo PNG

Jesse & Anne

Jesse & Anne

EEN BRUILOFT IN EIGEN TUIN!

Ik reed op een zonnige dag naar Dalfsen. Hier waren Jesse & Anne druk bezig met het voorbereiden van hun grote dag. Jesse was bij zijn eigen huis, Anne bij haar ouderlijk huis. Het bijzondere van deze dag was dat de bruiloft in de tuin van het ouderlijk huis van Anne werd gehouden. Hier stond een grote tent die helemaal naar eigen smaak was ingericht. Denk hierbij aan een groot Chesterfield bankstel, vloerkleden, lampen en persoonlijke details. Erg gaaf!

Nadat het bruidspaar elkaar voor het eerst die dag gezien had, gingen we naar een kas en een stuk bos om mooie beelden te maken. Ondertussen kwamen alle gasten al naar het ouderlijk huis van Anne. Iedereen nam plaatst op de stoelen in de tent, waarna Jesse & Anne na elkaar binnen kwamen. Trouwambtenaar Jelle Kuiper kwam aan het woord en zorgde voor een ceremonie vol leuke en humorvolle anekdotes. Een aanrader trouwens!

Na het jawoord was het tijd voor feest! De taart werd aangesneden en het bruidsboeket werd achterover gegooid en gevangen. De reactie van de vriend van diegene die het boeket had gevangen was trouwens goud! 😉

Hierna was het voor mij tijd om de trouwfilm te monteren. Ik  ging in de keuken zitten met mijn laptop en maakte de film helemaal klaar. ’s Avonds werd deze voor alle gasten afgespeeld, zodat iedereen een leuke indruk kreeg van de dag. Mijn dag zat erop. Een bruiloft in eigen tuin, hoe gaaf! 

Bruidspaar

Jesse & Anne

Datum

9 Oktober 2021

Pakket

Standaard Pakket

Trouwlocatie

Eigen tuin

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie datum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!