Wedflix - Logo PNG

Jort & Imke

Jort & Imke

Een perfecte dag!

Het was een zonnige zaterdagochtend in september. Bij de Woeste Wieven in Diepenheim begon de grote dag voor Jort & Imke. Alle voorbereidingen werden op deze locatie gedaan. Ideaal voor het bruidspaar, maar ook voor mij want dat scheelt weer reistijd en tijdsdruk. 

Een paar hoogtepunten op een rijtje: Leuke mensen, perfect weer en de leuke details die het bruidspaar had voorbereid. Zo kwamen aan bij de daggasten met een bakfiets, hadden ze een kruiwagen vol met biertjes met hun achternaam erop en had Jort vaseline nodig voor de trouwring anders kreeg hij deze niet om. Al deze details maakt de grote dag echt uniek, en daarbij ook de film!

Na het aansnijden van de taart was het voor mij hét moment om terug te trekken naar een rustig plekje en begon ik met het monteren van de trouwfilm. ‘s Avonds, toen alle avondgasten naar Diepenheim kwamen, was de film klaar en werd deze vertoond voor iedereen. De same day edit was een groot succes! Enorm leuk om te zien hoe het bruidspaar met alle gasten terugkijken op de dag d.m.v. de trouwfilm!

Mijn dag zat er bijna op. Ik heb nog even de openingsdans bekeken onder het genot van een lekker speciaalbiertje die ze daar schonken. Daarna alle spullen gepakt en met een tevreden gevoel weggereden. Wat een perfecte dag!

Bruidspaar

Jort & Imke

Datum

21 September 2019

Pakket

Standaard Pakket

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie datum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!