Wedflix - Logo PNG

Hieronder een paar tips voor goede muziek

Inspiratie:

Tips voor perfecte bruiloft!

Het is bijna zover, jullie bruiloft staat gepland. Als het goed is hebben jullie alles perfect geregeld, of heeft iemand dit voor jullie gedaan. Tóch zijn er nog een aantal kleine details waardoor je met een kleine moeite jullie dag nóg perfecter kan maken. Hierbij een aantal tips: 

Show your dress and tie!

Jaaa, vandaag mag jij je jurk aan doen en stralen voor álle belangrijke mensen om je heen. Ook de bruidegom is, als het goed is, goed vertegenwoordigd en heeft een fantastisch pak uitgekozen. 

Hebben jullie gekozen voor een foto en videograaf, dan willen zij graag de mooiste beelden voor jullie vastleggen. Ook al hebben jullie de jurk en het pak nog niet aan, deze mogen al wel gezien worden! Tip: hang de jurk en het pak op een mooie plek in huis of in de tuin waar het licht er mooi op valt. Zo kunnen de foto en videograaf tijdens het getting ready moment even tijd nemen om ook jullie kleding alvast mooi op beeld vast te leggen. 

Getting ready moment

Het eerste moment van de dag is dat jullie je allebei mooi maken voor jullie bruiloft. Vaak zie je elkaar op dit moment nog niet. De bruid laat haar haren mooi krullen of opsteken en misschien verzorgt iemand wel jouw make-up zodat je er nóg mooier uit ziet dan je al bent. Heerlijk nog even genieten van de rust en onwijs nieuwsgierig naar hoe jullie dag gaat zijn. 

Tijdens dit moment zijn vaak de foto en videograaf al aanwezig om bijzondere momenten vast te leggen. Weetje: foto en videografen zijn gék op licht. Als je er dus voor kunt zorgen dat je tijdens het getting ready moment dicht bij een raam kan zitten waar het ochtendzonnetje bijvoorbeeld zacht doorheen schijnt, zorgt dit voor perfecte beelden! Als je dan uiteindelijk je jurk aan hebt en deze laat zien aan de mensen die op dat moment al aanwezig zijn dan zorgt dit voor hele bijzondere momenten die vaak emotioneel zijn om vast te leggen. 

Ditzelfde geldt voor de bruidegom. Hoe meer (natuurlijk) licht er aanwezig is, des te beter voor de foto’s en film. Je hoeft niet perse je pak aan te trekken op de slaapkamer. Je kunt er ook een mooi moment van maken met bijvoorbeeld een dierbare om buiten je pak aan te trekken.

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd

Zo, dat klinkt misschien wel heel cliché. Toch is het zo. En het is niet alleen fijn voor jezelf, maar uiteindelijk ook veel mooier voor de foto’s en film. Zorg er voor dat er geen storende dingen op de achtergrond slingeren die je zelf later niet terug wilt zien of waarvan je denkt, had ik dat Albert Heijn tasje maar even weggelegd.

Een relaxte dag

Hoe fijn is het als je als bruidspaar daadwerkelijk van álle momenten kunt genieten. Het meest relaxt voor jullie zelf en voor de foto en videograaf is om een goede planning te hebben waarbij we niet van locatie naar locatie racen. Wonen jullie een heel eind van elkaar af en willen jullie toch dat beide getting ready momenten gefilmd worden? In overleg kunnen we een extra fotograaf inhuren voor alleen dit moment. De beelden daar red ik mij later wel mee zodat het allemaal perfect in jullie film past! 😄

Daarnaast is het handig als jullie ceremoniemeester(s) jullie dagplanning kent. Mocht er voor mij of de fotograaf iets onduidelijk zijn, dan kunnen we bij de ceremoniemeester(s) terecht en hoeven jullie je nergens druk om te maken qua planning. 

Personal touch

Foto en videografen worden heel erg blij van de details. Het is bijvoorbeeld leuk als bij aankomst de tuin/deur mooi versierd is, er in huis verschillende tierelantijntjes zijn, persoonlijke foto’s, jullie trouwkaart, mooie verse bloemen, ballonnen, etc. Hebben jullie (of jullie ouderlijk huis) een huisdier waar je veel waarde aan hecht? Dan zorg ik er voor dat jullie dierenvriendje ook vastgelegd wordt!

Last but not least

Dat zijn heel wat tips om jullie dag nog perfecter te maken hè. Jullie zijn helemaal vrij om toe te passen wat bij jullie past!

Nog een paar kleine  tips:
Jullie gaan niet voor niets trouwen, dus als het goed is zijn jullie echt gek op elkaar. Na het ja-woord hoeft er dan ook geen karig kusje te worden gegeven. Hoe langer de kus, hoe meer tijd wij hebben om een mooi shot te maken.

En wij zijn er niet voor niets om jullie dag vast te leggen, dit hoeven jullie vrienden en familie niet te doen. Op die manier kunnen ook jullie familie en vrienden gewoon genieten van de dag en al het moois.

De allerbelangrijkste tip is uiteindelijk: Straal, lach en geniet! Maak je niet te nerveus. Je weet als het goed is immers met wie je gaat trouwen en dat kan alleen maar helemaal fantastisch worden na vandaag!

Dus, GENIET! De dag is zo voorbij. Maar gelukkig hebben jullie de film nog! 😉

Interesse in een trouwfilm van Wedflix?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie datum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!