Wedflix - Logo PNG

Jurgen & Mariska

Jurgen & Mariska

Borrels vroeg in morgen!

Deze bruiloft was een echte thuiswedstrijd. Alles werd in Rijssen gehouden, dus dat is mooi makkelijk. Beide maakten zich klaar in hun ouderlijk huis, waarna Jurgen met paard en wagen richting Bianca ging. Tussendoor werd hij midden in het centrum nog even gestopt voor een oude Rijssens traditie, namelijk een borrel drinken op ’t Schild.

Na de first-look gingen we door naar de photoshoot locatie, namelijk het Oosterhof in Rijssen en de Holterberg. Samen met Bianca van Baron Fotografie hebben we dit echtpaar perfect vastgelegd op film en foto.

Er werd ook getrouwd op het Oosterhof in Rijssen waar na de tijd ook lekker geborreld werd. ‘Helaas’ kun je daar geen avondfeest houden, dus gingen we door naar Lucky in Rijssen. Hier ging het feest pas echt helemaal los met als kers op de taart: een openingsdans met hun dochter! Super leuk!

Dat was de dag van Jurgen & Mariska. In de weken daarna ging ik druk bezig met de trouwfilm waar ze nog lang van kunnen genieten. Een geslaagde dag!

Bruidspaar

Jurgen & Mariska

Datum

24 mei 2019

Pakket

Premium Pakket

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie datum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!