Wedflix - Logo PNG

Micha & Anke

Micha & Anke

Een militaire bruiloft bij Fox!

Toen ik in Enschede kwam voor de bruiloft van Micha & Anke, waren de voorbereidingen al druk bezig. Anke was druk bezig met de dochters om zich helemaal klaar te maken. Micha was met twee goede vrienden in een hotel vlakbij hun huis om alle voorbereidingen te treffen.

Alle gasten verzamelden zich bij het huis van Micha & Anke, waarna ze elkaar voor het eerst zagen. Uiteraard kon hier de confetti niet ontbreken! Hierna gingen we foto’s en filmopnames maken bij Spinnerij Oosterveld in Enschede.

Eenmaal aangekomen bij de locatie Fox in Denekamp kon de ceremonie beginnen. Micha werkt bij defensie dus kreeg hij een echte militaire ceremonie. Ik had dit nog nooit eerder meegemaakt, maar het was echt indrukwekkend om te zien! De ceremonie kon officieel beginnen. Tijdens het ja-woord kwam er door alle zenuwen nog een hilarische blooper.

Na de ceremonie was het voor mij tijd om op locatie de trouwfilm te monteren. ’s Avonds was deze klaar en kon het bruidspaar en alle gasten genieten van onderstaande trouwfilm. Wat een unieke bruiloft, echt gaaf! Een bruiloft die over 20 jaar nog steeds leuk is om op terug te kijken.

Bruidspaar

Micha & Anke

Datum

9 September 2017

Pakket

Standaard Pakket

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie datum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!