Wedflix - Logo PNG

Over mij

Over Mij

Hi! Mijn naam is Jan-Thijs, maar je mag ook gewoon JT zeggen!

Ik ben 32 jaar en woon samen met vriendin Marjon en hond Flip in het mooie Rijssen. Ik loop graag hard, doe aan volleybal en elke dag probeer ik minstens 10.000 stappen te zetten. Naast al dat bewegen kijk ik ook lekker lui op de bank, met een speciaalbiertje, naar films en series op jawel: Netflix!

Mijn carrière als filmmaker begon in 2014 met een bruiloft van kennissen van mij. Ze wisten dat ik een opleiding deed waar ook een stukje film bij kwam kijken en vroegen daarom of ik hun bruiloft wilde filmen. Ik ging de uitdaging aan, niet wetende wat me te wachten stond. Ik heb van te voren zelfs moeten Googelen hoe een bruiloft ging, want ik had nog nooit een bruiloft meegemaakt.

Vol spanning maar vooral met veel plezier de hele dag gefilmd met als resultaat: een enorm blij bruidspaar die nog steeds met plezier terug kan kijken op hun mooiste dag. Dat smaakte naar meer! Na een klein jaartje voor de klas te hebben gestaan, heb ik de stap gemaakt om fulltime voor mezelf te beginnen. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad!

Inmiddels film ik jaarlijks gemiddeld ±20 bruiloften waarbij ieder bruidspaar en iedere bruiloft weer uniek is. En dát maakt mijn werk zo leuk, de afwisseling! Ik krijg daar enorm veel energie van!

Een paar getallen over mij op een rij

0
Aantal gefilmde bruiloften
0
Het jaar dat ik ben begonnen
0
Bekeken films en series op Netflix
0
Gemiddeld aantal stappen per bruiloft

JTmedia - Film & fotografie

Wedflix is onderdeel van JTmedia – Film & Fotografie. JTmedia maakt media in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan bedrijfsfilms, drone video’s, aftermovies en verschillende soorten fotografie. Elke productie is weer anders en dat maakt dit vak juist zo leuk en interessant. We krijgen energie van creativiteit. Niets is gek genoeg: ‘Dat is niet te filmen‘ bestaat niet! 

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie datum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!