Wedflix - Logo PNG

Portfolio

Portfolio

Popcorn time!

Ieder bruidspaar en iedere dag is uniek, en daarom is geen enkele film hetzelfde! Ben je benieuwd naar mijn werk en in de mood voor wat romantiek? Pak de popcorn erbij, ga er lekker voor zitten en bekijk hieronder een aantal bruiloften die ik de afgelopen jaren heb gefilmd. (ook leuk om inspiratie op te doen voor jullie eigen bruiloft!)

Luuk & Eline houden wel van een festival op zijn tijd. Daarom hadden ze zich bedacht om een bruiloft in festivalthema te organiseren. En hoe! Het was een dag om nooit meer te vergeten!

Een bruiloft op het strand was voor Eelco & Dorien dé ultieme droom. Een perfecte locatie voor een top bruiloft! Ik had nog nooit een bruiloft op het strand gefilmd, dus voor mij was het ook een unieke ervaring!

Wauw, soms heb je van die dagen dat alles perfect is. Zo ook de bruiloft van William & Mirjam. Vooral op de dansvloer tijdens het avondfeest ging het helemaal los! Een bruiloft om nooit te vergeten! 

Jeroen & Irene twijfelden heel erg of een videogaaf wel wat voor hun was of niet. Ze dachten: ‘een fotograaf én een videograaf? Is dat niet teveel ‘paparazzi’?’. Achteraf gezien waren ze erg blij dat ze een blijvende herinnering hebben van hun grote dag! 

De bruiloft van Jort & Imke was een feest om vast te leggen! Ik kreeg de vraag of het niet gek was om met een bakfiets naar de dag gasten te fietsen. Nee, zeker niet! Dat levert juist gave en unieke beelden op! Op je eigen dag kan het niet gek genoeg.

9 juli 2022, een datum om nooit meer te vergeten voor Hugo & Emily. De hele week waren de weersvoorspellingen niet al te best voor die dag. Maar op de dag zelf, alleen maar zon! Hoe perfect!

Zie je het al voor je? Met een bakfiets door de stad naar de plek waar je elkaar het JA-woord gaat zeggen? Rutger & Raeven deden precies dat! Deze Deventenaren in hart en nieren deden de hele bruiloft op hun manier!

De bruiloft van Theun & Rieneke was een leuke bruiloft met veel verrassingen. In de avond stonden alle gasten bij elkaar en vroegen zich af waar het bruidspaar was. Toen de muziek begon met spelen werd het al snel duidelijk!

De dag begon met een regenboog! Dat moest wel geluk brengen voor Brian & Lisanne. Op deze mooie dag van Brian & Lisanne werd de same-day-edit gebruikt om de avond te starten. Hoe tof!

Hoe gaaf is het om je bruiloft in eigen tuin te vieren? Deze bruiloft speelde zich de hele dag af op dezelfde locatie wat zorgde voor een heel relaxt en onvergetelijk feest!

Een mooie bruiloft in coronatijd waarbij de gemeentelijke en kerkelijke ceremonie precies een jaar na elkaar werden gehouden. En het was de bruiloft met de grootste trouwauto die ik ooit heb gezien. Hij past niet eens op dit plaatje! 

Een bruiloft met een militair tintje had ik nog niet eerder meegemaakt. Dit mocht ik meemaken op de bruiloft van Micha & Anke bij restaurant Fox in Denekamp. Ook super leuk dat de kinderen van Micha & Anke een rol kregen tijdens de ceremonie!

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie datum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!