Wedflix - Logo PNG

Portfolio

Portfolio

Popcorn time!

Ieder bruidspaar en iedere dag is uniek, en daarom is geen enkele film hetzelfde! Ben je benieuwd naar mijn werk en in de mood voor wat romantiek? Pak de popcorn erbij, ga er lekker voor zitten en bekijk hieronder een aantal bruiloften die ik de afgelopen jaren heb gefilmd. (ook leuk om inspiratie op te doen voor jullie eigen bruiloft!)

De bruiloft van Jort & Imke was een feest om vast te leggen! Ik kreeg de vraag of het niet gek was om met een bakfiets naar de daggasten te fietsen. Nee, zeker niet! Dat levert juist gave en unieke beelden op! Op je eigen dag kan het niet gek genoeg.

De bruiloft van Theun & Rieneke was een leuke bruiloft met veel verrassingen. In de avond stonden alle gasten bij elkaar en vroegen zich af waar het bruidspaar was. Toen de muziek begon met spelen werd het al snel duidelijk!

Hoe gaaf is het om je bruiloft in eigen tuin te vieren? Deze bruiloft speelde zich de hele dag af op dezelfde locatie wat zorgde voor een heel relaxt en onvergetelijk feest

Het Ja-woord op de bruiloft van Daniël & Renée werd gegeven op een unieke locatie: De Twentse Bierbrouwerij in Hengelo! Een bruiloft met veel liefde, leuke gasten, veel versiering en confetti! Wát een feest was het!

Een bruiloft met een militair tintje had ik nog niet eerder meegemaakt. Dit mocht ik meemaken op de bruiloft van Micha & Anke bij restaurant Fox in Denekamp. Ook super leuk dat de kinderen van Micha & Anke een rol kregen tijdens de ceremonie!

Een mooie bruiloft in coronatijd waarbij de gemeentelijke en kerkelijke ceremonie precies een jaar na elkaar werden gehouden. En het was de bruiloft met de grootste trouwauto die ik ooit heb gezien. Hij past niet eens op dit plaatje! 

Heerlijk weer, stralend bruidspaar, toplocaties, check! De Holterberg is een erg mooie locatie om filmbeelden en foto’s te maken. Op de bruiloft van Bart & Gerlin hebben we hier goed gebruik van gemaakt.

Deze zonnige dag begon bij Marisca’s ouderlijk huis waar alle voorbereidingen werden getroffen. Ondertussen kreeg Jurgen te maken met een oude traditie, namelijk een borrel drinken op het Schild in Rijssen.. om 09:30 in de ochtend..

Op deze prachtige en warme dag begonnen de voorbereidingen zelfs buiten. De ceremonie was bij Hotel Restaurant Erve Hulsbeek in Oldenzaal. De kleine blooper tijdens het ja-woord maakte de dag nog leuker!

Wat een geluk! De bruiloft van Robin & Charlotte kon ondanks de corona maatregelen gewoon doorgaan. Tijdens de grote dag reden we naar een stuk (eigen) land waar we tussen hun eigen paarden toffe foto’s hebben gemaakt. Later kwamen we dit sprookjesbos tegen om ook mooie beelden te schieten. Gaaf!

Als je gaat trouwen bij het Rheins in Enter, dan weet je dat je trouwdag perfect zal zijn! Voor Ruud en Laura was dit ook het geval. Toen de kurk van de champagne met een zwaard werd gesabreerd, kon het feest beginnen!

De zon kwam al vroeg op bij Havezate den Alerdinck in Laag Zuthem. De grote dag voor Koen & Vera was eindelijk daar. Alles werd op locatie gedaan: de voorbereidingen, de first look, de photoshoot, de ceremonie én het avondfeest.

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie datum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!