Wedflix - Logo PNG

Robin & Charlotte

Robin & Charlotte

Bruiloft tussen de paarden!

Voor Robin & Charlotte was het een spannende tijd. Het was een paar weken voor hun bruiloft niet duidelijk of deze kon doorgaan i.v.m. Corona. Uiteindelijk mocht de dag toch helemaal doorgaan hoe zij dat wilden, wat een geluk!

Deze dag begon in Nijverdal, waar alle voorbereidingen begonnen. De familie van Robin heeft een stuk land in de buurt van Nijverdal waar allemaal paarden op lopen. Daar wilde ze foto’s en filmbeelden maken. Enorm grappig om te zien hoe nieuwsgierig de paarden zijn als je daar staat te filmen, haha!

De ceremonie was in het gemeentehuis in Nijverdal. Bij deze ceremonie stond niet alleen het bruidspaar centraal, maar ook alle gasten. Ze moesten allemaal iets doen tijdens de ceremonie, super origineel!

De ceremonie was voorbij, dus konden we richting De Budde in Nijverdal voor de borrel en de taart. Na het taart aansnijden ging ik aan de slag met de trouwfilm. Deze werd in de avond getoond aan alle gasten. Vlak na de vertoning van de trouwfilm kwam de openingsdans waar ze lang op hadden geoefend, dus deze moest ik natuurlijk ook bekijken!

Bruidspaar

Robin & Charlotte

Datum

1 Oktober 2021

Pakket

Standaard Pakket

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie datum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!