Wedflix - Logo PNG

Ruud & Laura

Ruud & Laura

Bruiloft bij Het Rheins!

Ik stond al vroeg op de stoep bij Laura. De kapster was al druk bezig met haar haar en make-up. Tussendoor even langs naar Ruud voor het aantrekken van het pak en toen weer terug voor de jurk. Het scheelde dat ze allebei in Wierden waren deze ochtend, dus dat kwam goed uit.

Toen Laura bezig was met het aantrekken van de jurk, kwam daar de Ford Mustang Oldtimer van Ruud al aan. Die hoorde je letterlijk al van verre aankomen. Toffe auto, ik hou er van!

Bij Het Rheins in Enter wordt er vaak getrouwd onder de hooischuur, wat echt uniek is in deze regio. Een super mooie setting! Na de ceremonie was het tijd voor een toost. Bij Het Rheins mag de bruidegom voor de borrel altijd eerst een fles champagne sabreren met een zwaard. Dit zorgt altijd voor een (letterlijk) spetterend opening van de borrel!

’s Avonds was het tijd voor feest bij het Rheins! De band opende het feest en iedereen was helemaal in de feeststemming. Het bruidspaar en alle gasten konden genieten van de same-day-edit die ik die dag had gemaakt. Later ontvingen ze de langere film op USB-stick die ze nog steeds in de TV hebben zitten!

Bruidspaar

Ruud & Laura

Datum

5 September 2020

Pakket

Premium Pakket

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie datum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!