Wedflix - Logo PNG

Stephan & Wieke

Stephan & Wieke

twee keer een bruiloft!

Stephan & Wieke hadden niet één dag bruiloft, maar twee dagen bruiloft! Door corona moest het grote feest worden uitgesteld. Wel trouwden ze al voor de wet bij het gemeentehuis in Nijverdal. Hierbij waren alle gezinsleden samengekomen op de ceremonie te vieren. Na de ceremonie reden ze weg met een hoop kabaal. De familie had namelijk achter hun auto blikjes geknoopt.

Precies een jaar later trouwden ze nog een keer, alleen dit keer voor de kerk. Op deze dag begonnen ze beide met alle voorbereidingen bij hun ouderlijk huis. Met een enorme pick-up truck werd Wieke opgehaald van haar ouderlijk huis waarna er foto’s werden gemaakt van het bruidspaar.

Ze trouwden in de katholieke kerk precies tegenover Gasterij de Kruidentuin in Mariënheem. Bij de Kruidentuin was uiteindelijk het grote feest. Op deze locatie heb ik de film van deze dag gemonteerd die ’s avonds al getoond werd op het grote scherm. Samen met de film die ik een jaar eerder al had gemaakt.

Eigenlijk kan ik wel zeggen dat ze dankzij corona, twee enorm leuke dagen hebben gehad. En ik ook!

Bruidspaar

Stephan & Wieke

Datum

10 Juli 2020 - 10 Juli 2021

Pakket

Standaard Pakket

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie datum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!