Wedflix - Logo PNG

Theun & Rieneke

Theun & Rieneke

Een dag vol verrassingen!

Op een zonnige morgen in Rijssen begon de dag voor Theun & Rieneke. Beide maakten zich klaar in hun ouderlijk huis. Na een leuke first-look was het tijd voor de photoshoot op de Holterberg. De TV ploeg van RTV-Oost was hier toevallig ook en konden het niet laten om het bruidspaar wat vragen voor de camera te stellen.

Theun & Rieneke waren i.v.m. de coronamaatregelen al een jaar eerder voor de wet getrouwd, dus dat gedeelte konden ze overslaan deze dag. Wel wilden ze hun huwelijk in de Schildkerk in Rijssen bevestigen. Na de kerkdienst waren alle officiële momenten voorbij en kon het genieten beginnen bij de Houtmaat. Hier werd de taart aangesneden, geborreld, foto’s gemaakt met alle vrienden en gedineerd.

In de avond kwamen de rest van de gasten naar de Houtmaat. Echter was het bruidspaar nergens te bekennen. Opeens begon de muziek te spelen en zagen de gasten in de verte een bootje aankomen. Een bootje met het bruidspaar! Een enorm leuke manier om aan te komen bij de Houtmaat, een echte aanrader!

Na de spectaculaire aankomst, kwam er iets dat nóg spectaculairder was. Namelijk de openingsdans met alle vrienden van Theun. Deze dans moet je even zien op de film hieronder! Hierna werd de kleine same-day-edit afgespeeld op het grote scherm. De avond kon nu officieel beginnen!

Alle momenten stonden op film, dus was het voor mij tijd om naar huis te gaan. Een paar weken later kreeg het bruidspaar een uniek USB-pakket met daarop hun mooiste film ooit!

Bruidspaar

Theun & Rieneke

Datum

26 Augustus 2021

Pakket

Premium Pakket

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie datum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!