Wedflix - Logo PNG

William & Mirjam

William & Mirjam

Een bruiloft om nooit te vergeten!

Wauw, soms heb je van die dagen dat alles perfect is. Zo ook de bruiloft van William & Mirjam. Dit bruidspaar trouwde met elkaar op 3 juni 2022. In 2021 waren William en Mirjam al voor de wet getrouwd, maar i.v.m. de maatregelen op dat moment konden ze geen groot feest houden. Toch wilden zij nog heel graag een feestje vieren met alle belangrijke mensen om hun heen. Dit hebben ze dan ook gedaan, en hoe! 

De voorbereidingen in de ochtend

Deze zonnige dag begon voor mij bij de bruid. Hier filmde ik alle voorbereidingen waarbij de make-up en haren van Mirjam werden gedaan. Na een klein uurtje te hebben gefilmd ging ik door naar het ouderlijk huis van William. De familie van William zijn geen onbekenden voor mij. In 2021 filmde ik de bruiloft van William’s zusje Rieneke. Alleen maar gezelligheid dus! Het pak werd aangetrokken, de haren nog even perfectioneren, luchtje op en William was er helemaal klaar voor!

De first look was ook erg leuk en creatief! Vaak zie je dat de bruid op de schouders van de bruidegom tikt waarna hij zich omdraait. Dit keer ging het bruidspaar beide met de ruggen tegen elkaar aan staan en telden wij af wanneer ze zich mochten omdraaien. Zo zagen ze elkaar beide voor het eerst! Hoe leuk!

Tijd voor de fotoshoot. Hiervoor gingen we naar de Sahara in Ommen. Een unieke locatie met, je raadt het al, heel veel zand! Een top plek om mooie foto’s en filmopnames te maken. Een perfect zonnetje erbij. Top, top, top! 

De daggasten stonden klaar voor het bruidspaar

Na de shoot reden we naar Kasteel de Oosterhof waar alle daggasten zich ondertussen hadden verzameld.  Het bruidspaar werd erg enthousiast ontvangen. Na de lunch gingen alle gasten naar de Schildkerk in Rijssen om het huwelijk in te zegenen.

Tijd voor ontspanning en borrels! Na de kerkdienst gingen we naar het Brodshoes in Rijssen, waar de taart werd aangesneden. Het Brodshoes zorgde voor de drankjes en een heerlijk diner. 

Tijd voor een feestje!

In de avond kwamen er nog meer gasten bij. Voordat het avondfeest begon werden er nog stukjes gedaan door familie en vrienden. Ook werd de same day edit afgespeeld, die ik tijdens het diner heb gemaakt. Op deze manier konden álle gasten zien en beleven hoe de dag van het fantastische bruidspaar tot nu toe was geweest. Na de same day edit startte de muziek en begon de band Marcus & Taylor te spelen. Ze speelden het dak er af! De sfeer zat er gelijk goed in en dit ging nog door tot in de late uurtjes. 

Al met al een enorm leuke dag om te filmen en aanwezig te mogen zijn! Samen met Bianca van Baron fotografie hebben we er een topdag van gemaakt! Check hieronder de trouwfilm van William & Mirjam!😄

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie trouwdatum kan reserveren! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!