Wedflix - Logo PNG

Trouwfilm

Trouwfilm

DE MOOISTE FILM OOIT!

Jullie mooiste dag vliegt voorbij, maar een trouwfilm is voor eeuwig. Ik leg elk detail op een mooie filmische manier vast, want de kans is groot dat jullie lang niet alles meekrijgen wat er tijdens deze dag gebeurt.

Mijn trouwfilms worden gekenmerkt echte romcoms te zijn. Natuurlijk staat de liefde centraal in de film, maar er moet ook af en toe goed gelachen kunnen worden. Daarnaast film ik niet de hele dag jullie blije gezichten, maar film ik ook vooral de mensen en details om jullie heen.

In de video hiernaast leg ik uit hoe ik te werk ga en wat jullie kunnen verwachten van mij.

Same day edit

Same day edit is een uniek concept in de regio en zit standaard in het pakket. Op de feestlocatie ga ik al aan de slag met het maken van een voorvertoning. Deze kunnen jullie vervolgens afspelen op het grote scherm tijdens het diner of avondfeest.Leuk voor jullie, de genodigden én de gasten die niet bij de ceremonie aanwezig waren. De vraag ‘hoe was jullie dag’ krijgt zo veel meer beleving. Een bijzondere beleving waar veel over gesproken zal worden, zowel tijdens als na jullie bruiloft!

Dronebeelden? Altijd!

Ik film niet alleen vanaf de grond, maar maak met de drone ook altijd opnames van bovenaf. Dat maakt jullie bruiloftsfilm extra bijzonder en uniek!

Wedflix - Drone

If your life was a movie, make sure it's worth watching!

Investering videograaf bruiloft

Standaard Pakket

€ 1495,-

Premium Pakket

€ 2195,-

All Inclusive pakketten, dus geen gekke extra kosten achteraf.

Staat jullie pakket er niet tussen? Geen probleem, alles is bespreekbaar in een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Extra opties

Ceremonies

Willen jullie de leuke, grappige en ontroerende momenten van de trouwceremonie graag nog een keer beleven? Door een tweede camera achter in de ruimte te plaatsen, wordt de hele ceremonie vastgelegd. Dit is mogelijk voor zowel de kerk- als de huwelijksceremonie. Maar ook als jullie later nog eens de speeches en stukjes van het feest willen bekijken is het een optie dat ik hier een camera voor plaats zodat het in zijn geheel wordt opgenomen. Deze beelden worden op de USB-stick gezet.

Ceremonies: € 100,-

Bruiloft ceremonie
Bruiloft ruwe beelden

Ruwe beelden

Tijdens jullie bruiloft wordt er maar liefst twee uur aan materiaal gefilmd. Om een mooie professionele trouwfilm te creëren, wordt er veel uit dit filmmateriaal geknipt. Toch benieuwd naar álle opnames? Kies dan voor de optie waarbij alle beelden achter elkaar gemonteerd worden tot één lange ruwe film. Deze film ontvangen jullie op de USB-stick.

Ruwe beelden: € 100,-