Wedflix - Logo PNG

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De trouwfilm wordt op een USB-stick aangeleverd. Hierop staat de trouwfilm en eventuele extra opties. Ook stuur ik altijd een weblink mee waar jullie trouwfilm (verborgen & privé) staat. Leuk om met bijvoorbeeld familie en vrienden te delen.

Extra tip, mocht je de USB-stick ontvangen hebben, zorg dan dat de trouwfilm ook op jullie eigen schijf opgeslagen wordt. 

 Geen probleem, ik hou wel van een avontuur dus ik rij graag die kant op om jullie mooiste dag vast te leggen!

Bij het standaardpakket (de same-day-edit) is de trouwfilm op jullie trouwdag al klaar en ontvangen jullie hem gelijk. 

Bij het premium pakket duurt het maximaal 12 weken. Vaak kunnen jullie de film al eerder verwachten. Op jullie trouwdag krijgen jullie al wel een klein voorproefje van 2-3 minuten. 

Ja, ik maak gebruik van een drone en kan deze kosteloos inzetten, mits de locatie en het weer dat toelaten.

Dat zou natuurlijk super zijn, maar dit is niet verplicht. Als jullie wel wat voor me regelen, hoeft dit uiteraard geen 5-gangen diner te zijn.

Bij beide pakketten zit 1 correctieronde inbegrepen. Zitten er dus shots, stukjes of andere beelden tussen die jullie liever niet terug zien in de film, dan pas ik deze aan. Jullie krijgen dan een nieuwe versie van jullie trouwfilm.

Geen probleem! Ik heb altijd een backup camera bij me, mocht het voorkomen.

Gelukkig ben ik bijna nooit ziek, maar mocht het toch gebeuren dan heb ik genoeg collega’s waar ik snel een beroep op kan doen.

Wanneer jullie trouwfilm klaar is komt deze afgeschermd online te staan. Deze film kunnen jullie eventueel delen met familie en vrienden. 

Natuurlijk zou ik het heel erg leuk vinden om jullie trouwfilm uiteindelijk te gebruiken als portfolio voor mijn eigen werk. Op deze manier kunnen andere mensen ervaren hoe de perfecte dag er uit ziet. Mede dankzij jullie! Mochten jullie de film privé willen houden, dan houd ik hier rekening mee.

Ik film met een systeemcamera. Deze is erg klein en daardoor val ik niet zo op. De tijd van de grote camera’s is gelukkig geweest.

Jazeker! Fotografen waar ik graag samen mee werk zijn Marjoly van Marjoly Fotografie & Bianca van Baron Fotografie! Als jullie contact met ze opnemen, doe ze dan de groeten van me! 😉

Nee, nog niet! Maar die dag komt vast nog wel een keer! 😉

Staat jullie vraag er niet bij?

Neem dan snel contact op zodat ik jullie vraag kan beantwoorden! Dit kan via telefoon, mail, Whatsapp of via het formulier op de contact pagina.